بادمجان از قديم يکي از محبوب‌ترين مواد اوليه در آشپزي ايراني بوده و نقش پررنگي در خورش‌ها و خوراک‌هاي ايراني دارد. يکي از معروف‌ترين غذاهاي ايراني که با بادمجان خوشمزه‌تر و کامل‌تر مي‌شود، خورش قيمه است. خورش قيمه اگر محبوب‌ترين خورش ايراني نباشد، به راحتي مي‌توان آن را دومين خورش محبوب در ايران تصور کرد. حال اگر خورش قيمه با بادمجان همراه شود تبديل به يک غذاي شگفت‌انگيز و بي‌نهايت خوشمزه مي‌شود. طرز تهيه خورش قيمه بادمجان تفاوت زيادي با قيمه سيب‌زميني ندارد و با کمي حوصله آماده مي‌شود. با اين قسمت از آموزش آشپزي تصويري ديجي‌کالا مگ همراه باشيد تا دستور پخت قيمه بادمجان مجلسي را با ما ياد بگيريد.


قيمه بادمجان مجلسي


مواد لازم براي قيمه بادمجان



  • گوشت قرمز: 300 گرم

  • لپه: نصف پيمانه

  • بادمجان قلمي: 3 عد

  • غوره: نصف پيمانه

  • گوجه فرنگي: 2 عدد

  • پياز: 2 عدد

  • رب گوجه فرنگي: 2 قاشق غذاخوري

  • گوجه پوره شده: 2 عدد

  • آبغوره: به ميزان لازم

  • زردچوبه، ادويه‌ي گوشت، پودر و چوب دارچين، فلفل سياه و نمک: به ميزان لازم


خريد محصولات سوپرمارکتي از ديجي‌کالا


طرز تهيه قيمه بادمجان


قيمه بادمجان رستوراني


1.
طبق معمول بايد لپه‌ها را مثل باقي حبوبات از قبل خيس کنيد. پيازها را به صورت ريز خرد کنيد و نيمي از آن را به همراه روغن زيتون در تابه تفت دهيد. بعد از طلائي شدن پيازها، گوشت را به آن‌ها اضافه و حرارت شعله را زياد کنيد. براي 5 دقيقه گوشت‌ها را تفت دهيد.


قيمه بادمجان با مرغ


2.
بعد از تفت خوردن گوشت و پياز، ادويه‌ها را به تابه اضافه کنيد و 5 دقيقه‌ي ديگر تفت دهيد. دقت کنيد که نمک را نبايد در اين مرحله اضافه کرد. کمي از زردچوبه را هم براي بعد نگه داريد.


قيمه بادمجان بدون گوشت


3.
بعد از اين که گوشت به همراه ادويه‌ها تفت خورد، تا جايي که آب روي گوشت‌ها را بگيرد، آب جوش به تابه اضافه کنيد. حرارت شعله را کم کنيد و اجازه دهيد که گوشت خوب بپزد.


خورشت قيمه بادمجون


4.
در يک ظرف ديگر مابقي پياز را سرخ کنيد تا طلائي شود. سپس رب و کمي زردچوبه به آن اضافه کنيد و با هم تفت دهيد.


قيمه بادمجان مجلسي براي 10 نفر


5.
در اين مرحله گوجه فرنگي پوره شده را به پيازها اضافه کنيد و اجازه دهيد تا آب گوجه کاملا تبخير شود. در اين حين لپه‌ها را که از قبل خيس کرده بوديد، در يک قابلمه‌ي جداگانه با مقداري آب بپزيد و سپس آبکش کنيد و روي آن آب بگيريد. دقت کنيد که حين پخت کف روي لپه‌ها را بگيريد.


خورشت قيمه بادمجان


6.
وقتي گوشت کاملا پخت، لپه‌ي پخته شده و مخلوط رب، گوجه فرنگي و پياز را به آن اضافه کنيد و هم بزنيد.


دستور پخت خورشت قيمه بادمجون


7.
بعد از اين که همه‌ي مواد يک ربع با هم پختند، نمک و کمي آبغوره را به آن‌ها اضافه کنيد.


قيمه بادمجون مجلسي


8.
بايد پوست بادمجان‌ها را بگيريد و روي آن‌ها را حسابي نمک‌پاش کنيد و اجازه دهيد 30 دقيقه در يک آبکش بمانند تا تلخي آن‌ها گرفته شود. سپس آن‌ها را بشوييد، خشک کنيد و در روغن سرخ کنيد.


پس از سرخ شدن بادمجان‌ها، روغن اضافي آن‌ها را با يک حوله‌ي کاغذي يا کاغذ مخصوص بگيريد. در همين تابه مابقي رب گوجه فرنگي را تفت دهيد و با کمي آبغوره، نمک، فلفل و مقداري آب يک سس تهيه کنيد. گوجه فرنگي‌ها و غوره‌ها را همراه بادمجان‌هاي سرخ شده در تابه قرار دهيد و سسي که آماده کرده بوديد روي آن‌ها بريزيد. درب تابه را بگذاريد و اجازه دهيد براي يک ربع بپزند.


در آخر خورش را همراه بادمجان‌ها و گوجه‌ها سرو کنيد.


 


چطور قيمه بادمجان درست کنيم؟

درست کردن سايت بدون کدنويسي

کنيد ,قيمه ,دهيد ,يک ,آن‌ها ,خورش ,کنيد و ,را به ,اضافه کنيد ,تفت دهيد ,خورش قيمه

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

salemziba دانلود مقاله فارسی - مقاله رایگان دانلود نمونه طرح جابربن حیان دانلود برای شما آموزش آشپزی برای بانوان ایرانی !!ورود هر گونه دغدغه، ممنوع تنــــها بــــــــــا خـــــدا Zanjan Tourism Guide فروش انواع پایان نامه ، تحقیق ، مقاله ، پروژه ، ترجمه ، پاورپوینت ، انواع طرح های کسب و کار و ... بانک پروژه